FocusReel Virtual Production

amiben
segíthetünk

Évtizedek óta zenés színházban hang- és visuáltechnikával foglalkozó szakemberek vagyunk, akiket a sok száz előadáson illetve a több tucat bemutatón szerzett tapasztalat ösztönzött arra, hogy létrehozzuk a FocusReel stúdiót. A színház mellett a televíziózásban szerzett magas fokú szakmai tudásunk, az ezeken a területeken nélkülözhetetlen gyors problémamegoldó képességünk és nagy teherbírásunk garancia arra, hogy stúdiónkban a legjobb minőséget nyújtsuk – legyen szó hang- videó felvételéről vagy TV adás gyártásáról A-Z-ig.

segítünk, hogy megvalósuljon

Egyéni virtuális tér

Akár a saját magad által megálmodott térben, vagy a mi általunk összeállított környezetben készítheted el videóidat.

3D valós idejű virtuális tér

ékjáél éljd aiozah aoiz a aizda élak aza aéliza adzéa aiz éazwe aáafié iodéoihf oihalsl li lshsiiaéi isdidgsih sdié ieeoi8weaáa aizpzaálhfgáapo á9zaáasdfná vápff ápofuá fáéodf ás fásodu áduf áfupf ops fápopzsás ásuájáspoufsdpu ásposá sápoujnáp fás áspugápsu ásofsá ásfdghdf7shás sáoiuáf sáfáp7áshápáoufg ásgás ásuág sásdfouáspo gsáoufá ásujsápo sásáp 

FocusReel Cameratracking

segítünk, hogy elhidd

Kameramozgást követő rendszer

A FocusReel végtelenített green stúdiója a telepített „tracking” rendszerrel és szakembereink segítségével alkalmas különleges látványvilágú videóklip, podcast vagy hírműsor forgatására.  A kameramozgást követő rendszer segítségével a 3D környezetben minden kameraállás képe úgy változik, ahogy az a fizikai térben is változna.

Valós és virtuális kameraképek

A kamerakövető rendszert úgy tervezték, hogy nagy precizitással adja meg a valós kamera helyzetét a virtuális térben. Létrehoz egy virtuális kamerát, amelynek mozgása megegyezik a valós kameráéval. A kamera mozgásának nyomon követése egy 2D felvételen lehetővé teszi a virtuális 3D objektumok hozzáadását a 2D felvételekhez.

FocusReel Szolgáltatás

segítünk, hogy jól szórakozzon

Stúdió és eszközök bérlése

A FocusReel végtelenített green stúdiója a telepített „tracking” rendszerrel és szakembereink segítségével alkalmas különleges látványvilágú videóklip, podcast vagy hírműsor forgatására.  Mindemellett lehetőség van klasszikus hátterek és díszletek használatára is a legoptimálisabb költségek mellett.

Bérlés

Ide meg szerintem azt, hogy tudás nélkül, de zseniálisan megoldunk mindent.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

FocusReel Blackmagic Camera

Blackmagic Studio Camera

A világ legfejlettebb önálló stúdió kamerája! A Blackmagic stúdiókamerák ugyanazokkal a funkciókkal rendelkeznek, mint a nagy stúdiókamerák, miniatürizálva egyetlen kompakt és hordozható kialakításba. A digitális filmes fényképezőgépek dinamikus tartományának és színtudományának köszönhetően a fényképezőgépek rendkívül nehéz fényviszonyokkal is bírnak, miközben filmszerű képeket készítenek. Az érzékelő ISO-értéke akár 25 600, így még gyengén megvilágított helyeken is lenyűgöző képeket készíthet. Még holdfényben is működik! A fejlett funkciók közé tartozik a talkback, a számláló, a kameravezérlés, a beépített színjavító, a Blackmagic RAW felvétel USB-lemezekre és még sok más! Az objektívvezérléshez akár fókusz- és zoomigényt is hozzáadhat!

bízd ránk a szervezést

Csapatunk vállalja rendezvények megszervezését, kivitelezését, lebonyolítását.
Biztosítjuk a szükséges hang-, fény-, videó- és látványeszközöket a rendezvény helyszínének adottságaihoz igazítva.
Kiváló művészek közreműködésével a rendezvény műsorának összeállításában is segítséget tudunk nyújtani.

Az általunk használt kamerakövető redszer nálunk meg is vásárolható.

Látogasd meg STORE oldalunkat ahol termékeinket megrendelheted.